Cat | Cas | Eng
Números anteriors
Butlletí digital de l'IDIBELL
Número 144 - 19 de Abril de 2016

Principal > Notícies
Notícies
 
Data: 29/05/2015
L’Associació Alba Pérez destinarà els fons recaptats amb el llibre solidari ‘Sueño con Alba’ a la recerca en Sarcoma d’Ewing


El passat 29 de Maig la masia Ca N’Arús a L’Hospitalet de Llobregat, va acollir la presentació del llibre solidari ‘Sueño con Alba’ de Rafael Pérez, pare d'Alba Pérez i responsable de l’associació contra el càncer infantil que porta el seu nom.  Els fons recaptats es destinaran a la recerca en Sarcoma d’Ewing, la malaltia que va patir la petita.

 

L’acte va comptar amb la presència de la primera tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de L’Hospitalet, Mercè Perea, el director de l’IDIBELL, Jaume Reventós, el responsable de la fundació Alba Pérez i autor del llibre ‘Sueño con Alba’, Rafael Pérez, i el cap del grup de recerca en sarcomes de l’IDIBELL, Òscar Martínez-Tirado.

 

'Sueño con Alba'

 

El llibre explica la història de l’Alba i de com durant 5 anys va lluitar contra el sarcoma d’Ewing, el càncer que patia. També és la història de tots aquells que van fer costat a la seva família i de tots els que col·laboren perquè Rafael Pérez pugui complir la promesa que li va fer a la seva filla: trobar la cura per la seva malaltia. El llibre es podrà obtenir seguint les instruccions de la pàgina web www.asociacionalbaperez.org/ i de la pàgina de Facebook “Asociación Alba Pérez lucha contra el càncer infantil”  fent una aportació solidària a l’entitat.

 

El llibre ha estat editat per l’IDIBELL i els fons que s’obtinguin de la seva distribució aniran íntegrament destinats a la investigació d’Óscar Martínez-Tirado, cap del grup de recerca en sarcomes de l’IDIBELL.

 

L’associació neix a L’Hospitalet l’any 2013, arran de la mort de la petita Alba Pérez, que va lluitar des dels cinc mesos fins als cinc anys per superar un càncer, i de l’experiència commovedora de la seva família, que va estar al seu costat en tot moment.

 

En aquests dos anys, l’associació ha recaptat 456.000 euros destinats a la investigació del càncer infantil. Dels 456.000 euros recaptats fins ara, 56.000 van ser donats a l’hospital infantil Sant Joan de Deu i 400.000 euros han estat destinats a fons per a la investigació que Óscar Martínez-Tirado du a terme a  l’IDIBELL mitjançant la beca Alba Pérez.

 

L’Associació  ha impulsat més de 100 accions solidàries per recaptar fons tant a Catalunya com a la resta de l’Estat. Aquestes accions es promocionen mitjançant el seu web www.asociacionalbaperez.org/  i la seva pàgina de Facebook, que compta amb 120.000 seguidors, dels quals més 4.000 col·laboren amb l’Associació activament. 

 
Share/Bookmark
 
Tornar Enrere


Avisos legals | Contacte