Cat | Cas | Eng
Números anteriors
Butlletí digital de l'IDIBELL
Número 138 - 31 de Mar� de 2015

Principal > Notícies
Notícies
 
Data: 19/02/2015
Torna el Servei d’Assessoria en Estadística IDIBELL


Des del gener de 2015 l’IDIBELL torna a comptar amb el seu propi servei d’assessoria en estadística a càrrec del bioestadístic Cristian Tebé que es va incorporar a la institució a principis d’any.

Cristian Tebé ha treballat en el sector farmacèutic i durant deu anys a l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya com a investigador de l’àrea de qualitat atenció sanitària.

 

Bioestadística i recerca


“La idea” ha explicat Tebé “és posar en marxa de nou el servei per donar cobertura a tota la demanda que generin els investigadors del Campus de Bellvitge. Ara mateix estem dissenyant la cartera de serveis que aniran des de suport en el disseny d’un estudi, a l’execució de l’anàlisi fins al suport en la publicació dels resultats o la revisió del pla d’anàlisi abans de presentar un projecte, amb la possibilitat d’oferir paquets de serveis”.

 

Cristian Tebé parla sobre la importància de l’estadística en recerca: “Un bon disseny estadístic és essencial a l’hora de demanar un projecte” i assegura que “una bon pla d’anàlisi i una grandària mostral adequada no garanteixen que et donin un projecte però si no estan ben fets, segur que el projecte queda descartat”.

 

Funcionament del servei


Totes les peticions s’han de vehiculitzar a través del correu sae@idibel.cat i en una primera visita gratuïta o bé es resol el dubte que té l’investigador o bé es dissenya i pressuposta de forma personalitzada el servei requerit.

 

Podreu trobar Cristian Tebé o bé a l’edifici de l’Hospital Duran i Reynals a la Unitat de Biomarcadors i Susceptibilitat (2a planta) o bé a l’UICEC a l’edifici de recerca de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

 

Coordinació amb la UICEC


El renovat servei d’Assessorament en Estadística està buscant la manera de coordinar-se amb la Unitat d’Investigació Clínica en Assaigs Clínics (UICEC) de manera que, com explica Tebé “es doni una cobertura integral a tots els processos de recerca clínica o epidemiològica fins als assaigs clínics”

+ info:
Servei d'Assessoria en Estadística
 
Cristian Tebé
 
Share/Bookmark
 
Tornar Enrere


Avisos legals | Contacte